Carcleaning
Een keramische coating is hét middel tegen vervuiling en beschadiging van de lak van uw auto. Als de auto nieuw uit de showroom komt ziet hij er glanzend en fraai uit, maar als u er niets aan doet dan zal dit al snel minder worden, zeker als u uw auto dagelijks gebruikt. Door weersinvloeden, pekel in de winter en insecten in de zomer heeft de lak veel te lijden. En dan hebben we het nog niet over vervuiling door straatvuil, stof en neerslag van luchtvervuiling. Laat uw auto daarom door Car Cleaning Ghielen onder handen nemen met een grondige auto coating.

Werkwijze
Een keramische coating kan het beste door een ervaren detailer worden aangebracht. Bij het verkeerd aanbrengen van de coating kan dit voor serieuze schade aan het lakwerk zorgen. Wij hebben een gespecialiseerde detailer in ons team met oog voor detail en in het bezit van alle diploma’s en al jaren praktijkervaring.

Om de keramische coating succesvol aan te brengen is het nodig om eerst een uitgebreide behandeling uit te voeren. De lak wordt gereinigd en vervolgens zo goed als mogelijk ontdaan van oneffenheden zoals bijvoorbeeld was krassen (swirls) en hologrammen. Als de lak grondig is gereinigd wordt eerst de base coating aangebracht. Vervolgens wordt een tweede coating laag aangebracht, waarna de lak een hardheid heeft van 9H (PPS 9 PRo coating). Dit proces vraagt wel even uw geduld, want de behandeling met coating neemt minimaal drie werkdagen in beslag. Car Cleaning Ghielen doet er alles aan om het detailen en coaten van uw auto zo vlot mogelijk uit te voeren, maar kwaliteit gaat altijd voor, dus houd er rekening mee dat u uw auto twee dagen kwijt bent.

Dankzij onze vaste leverancier Cartec, kunnen wij uw auto altijd voorzien van een professionele coating met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding . Deze hoogwaardige coatings mogen alleen door gecertificeerde detailers worden aangebracht.

Kort samengevat nog een keer de voordelen van een keramische coating:

  • De coating zorgt dat de lak water- en vuilafstotend is. (Dit bespaart u o.a. tijd met het wassen van de auto)
  • De lak krijgt meer glans en diepte
  • De lak wordt krasbestendig
  • De lak is beschermd tegen UV straling
  • De lak is tot maximaal 5 jaar (afhankelijk van de gekozen coating) beschermd.
  • U krijgt 3 jaar volledige garantie op de aangebrachte coating
Mogelijk gemaakt door Mobilox